Pel seu gust suau i distingit quan es cuinen amb cura, les aus sòn una opció excelent per qualsevol època de l'any. A més, el seu contingut baix en greixos fa que siguin molt saludables. Gaudiu-ne d'aquestes minireceptes.
Saber més coses:
Els pollastres de corral es crien en semillibertat a corrals amb amplis espais per al seu adequat creixement. S'alimenten bàsicament de gra. Si la pell té un to grogenc vol dir que l'animal ha seguit una dieta a base de blat de moro, per la qual cosa la carn serà més ferma i amb un gust més accentuat que la del seu company de granja, criat a base de pinso i en espais acotats. D'entre tres i quatre quilos de pes, la seva carn és de fàcil digestió i conté poc greix, així que es una alternativa ideal a d'altres receptes molt més pesades.
Minireceptes:
POLLASTRE AMB CEBA
Talla quatre tomàquets madurs a trossos i pica quatre cebes. Salpebra un pollastre i posa'l en una cassola gran. Quan sigui una mica ros, agrega-hi el tomàquet, la ceba, 30 ml d'oli, 150 ml de vi blanc o de xerès, 50 ml de vinagre i quatre fulletes de llorer. Cou-lo a foc mitjà durant un 20 minuts. Després, abaixa el foc i cou-lo uns 30 minuts més. Comprova'n el punt de sal i serveix el pollastre amb les verdures.
POLLASTRE AMB GAMBES
En una cassola amb sis cullerades d'oli, fregeix un pollastre tossejat a quarts fins que quedi ben enrossit. Enforna'l a 180 Cº durant uns 25 minuts més. Retira'l del forn, elimina l'excés d'oli i sofregeix a la mateixa cassola una ceba picada 10 minuts fins que s'enrosseixi. Incorpora-hi 150 ml de brou d'au i cou-lo a foc lent durant uns 30 minuts. Salpebra-ho, cola el líquid i reserva aquesta salsa. En una paella, disposa dues cullerades de sal Maldon i tres cullerades d'oli d'oliva. Fregeix 24 gambes un minut per cada costat, aegeix-les al pollastre i serveix el conjunt banyat amb la salsa.
POLLASTRE FARCIT
Adquireix un pollastre d'uns tres quilos preparat per farcir-lo. En un recipient, barreja mig quilo de carn de vedella amb mig quilo de carn de poc, 100 gr de prumes seques, 30 gr d'orellanes, 150 gr de pinyons, dues pomes pelades i picades i 100 gr de daus de bacó. Salpebra-ho. Farceix el pollastre amb aquesta barreja i rosteix-lo a 180 Cº durant una hora i mitja. Treu-lo del forn i serveix-lo calent.
Espero que us agradin aquestes receptes i que proveu de fer alguna... i em digueu que tal!!!!

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada